Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Őszi-téli 2022-2023 fehérnemű: az 5 nagy trend

Őszi-téli 2022-2023 fehérnemű: az 5 nagy trend

Őszi-téli 2022-2023 fehérnemű: az 5 nagy trend

 

http://Őszi-téli 2022-2023 fehérnemű: az 5 nagy trend

 

Miután a 2022-2023-es őszi-téli divattrendeket bemutattuk a konfekció részlegen, a pillanatnyi kötelező kabátokat vagy a szezon sztárcsizmáit és bokacsizmáit, mi lesz a mi szépségünkkel fehérnemű?, hogy a legstílusosabb megjelenésünk alá csússzon? Ha továbbra is elengedhetetlen, hogy megtalálja az Ön morfológiájához igazodó fehérneműt és a legharmonikusabb sziluetthez tökéletesen illeszkedő fehérneműt, semmi sem jobb, mint az osztály legújabb trendjein szörfözni. Milyen szabásúak a 2022-2023-es őszi-téli időszakban melltartó és bugyi oldalán? Mely fehérnemű színek vannak az élen idén? A lényeg a Glamuse-nál, amely a csúcskategóriás fehérneműk és a főbb francia márkák online értékesítésében az első helyen áll Franciaországban, amely rávilágít a sürgősen átveendő erős darabokra:A A tervezők az időkből merítenek ihletet, az új szezon kenyérmorzsa nyomvonalától vezérelve: elfojthatatlan igény, hogy visszatérjenek egy vidámabb, spontánabb és optimistább korszakba. A jó közérzet megjelenése után a fehérnemű új szexuális vonzerőt jelent, telített árnyalatokkal és elbűvölővel olyan szabások, amelyek az eredetiséget és a kényelmet biztosítják.

 

1. Fehérnemű trend: arubinvörös

Rettenetesen kifinomult, a rubinvörös szín elegánsan ingadozik a cseresznye és a sáfrány között, így finom házasságot köt a nemesség és a kénes báj között. Ez a kombináció, amilyen tüzes és harmonikus is, egy fényes fehérneműt szül, amely önbizalmat ébreszt.

2. Fehérneműtrend: smaragdzöld

Bármilyen értékes és ragyogó is, ez a mély, ásványos árnyalat magával ragad. Luxus, harmónia, természetesség… Ez csak néhány a minősítők közül, amelyek kifejezik az érzelmek sokaságát, amit inspirál bennünk. Nagyon népszerű ebben a szezonban, a smaragdzöld mindig a leggyengédebb érzésekkel inspirál bennünket.

3. Fehérneműtrend: barokk érzékiség

Amennyire költői és pompás, ez a csábító fehérnemű úgy visszhangzik, mint egy távoli és korlátlan korszak pompájára való meghívó. Elbűvölő arabeszkek és örvények táncolnak egy finom tüllön, amely beleolvad a bőrbe. A kontrasztok összjátéka feltűnő, a testi ívek szublimáltak.

4. Fehérneműtrend: crossover és állógallérok

Néha szédületes, néha javasolt, de mindig ügyesen aláhúzott… A nyakvonalak az avantgárd megjelenés cinkosaivá válnak ihlette pántokkal és crop top . Valóságos óda a határozott csábításhoz, a fehérnemű egyenesen kijátssza a szemtelenség kártyáját.

5. Fehérneműtrend: virágos hálóruha

Mint az egyszerű élvezetek és a szerény bukolikus stílus előtt tisztelegnek, a virágminták újra feltalálják magukat, hogy véglegesen a trend középpontjában helyezkedjenek elházi ruha. Színes szirmok és szárak fonódnak össze, elegánsan hangsúlyozva a sziluettet, mint a lágy pásztorköltészet.

forrás: https://hu.mirada-femenina.com/18926995-fall-winter-2022-2022-lingerie-the-5-major-trends-to-adopt

Az oldal tetejére