Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 hasznos melltartótrükk, ami megkönnyíti az életed: kevesen ismerik őket, pedig nagyon jók

10 hasznos melltartótrükk, ami megkönnyíti az életed: kevesen ismerik őket, pedig nagyon jók

 

10 hasznos melltartótrükk, ami megkönnyíti az életed:

kevesen ismerik őket, pedig nagyon jók

Gyorsan és könnyen megoldhatod velük a leggyakoribb melltartógondokat.

https://femina.hu/szepseg/melltarto-trukk/

Talán a melltartó az egyik legproblémásabb ruhadarab egy nő életében, hiszen rendkívül fontos, hogy a melled formájára tökéletesen illőt válassz mind az egészséged, mind a kényelmed szempontjából. Azonban ritkán akad olyan, ami minden tekintetben megfelelő.

Ráadásul nemcsak olyan gondok akadhatnak velük, hogy nyomnak, vágják a válladat, vagy épp lecsúszik a pántjuk, hanem az is előfordul, hogy az alapdarabok nem igazán viselhetőek bizonyos fazonú ruhákhoz.

 

A leghasznosabb melltartótrükkök

A kivágott hátú felsőkhöz vagy ruhákhoz például egy egyszerű, kilógó pánt nem éppen a legszebb, de az sem túl mutatós, ha a felső alól villan ki a melltartód. Érthető azonban, ha nem akarsz minden egyes szettedhez másik fehérneműt venni, hiszen az nem lenne túlságosan pénztárcabarát mulatság. És persze az is előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban jössz rá, nincs olyan melltartód, ami a felvenni kívánt öltözethez passzol. Szerencsére azonban vannak olyan egyszerű, mégis igen kevesek által ismert trükkök, melyekkel pillanatok alatt láthatatlanná teheted a cicifixedet, sőt, még az elmozdulást, a kikandikáló drótot vagy a válladba vágó pántot is megoldhatod.

Néhány mozdulattal például pánt nélküli melltartót varázsolhatsz: Vedd le az egyik pántot, a másikat akaszd ki elöl, és csavard körbe, aztán akaszd be hátul a helyére. Így elmozdulni és leesni sem fog.

forrás: https://femina.hu/szepseg/melltarto-trukk/

Az oldal tetejére